kort inlägg

Tjooho, oj då ? Inte bra upptadering, mjaa.. får väl se hu det blir. Vill bara medela att jag lever ;) Nahah - A

lägga ner bloggen föralltid ?

nej jag har verkligen ingen lust att blogga har tappat suget totalt ! , fyblä orkar ingenting just nu.. kommer kanske igång senare eller så kanske vi ska lägga ner bloggen eftersom varken jag eller amanda vill blogga längre.. jag vet inte ! men aja det är som det är & vi får se om vi kommer igång igen..
är fucking sjuk också , har ont i halsen & är försyld FUCK OXÅ !
HEJDÅ - M

odskofkdsfkvsdvfsd

Hej... usch orkar egentligen inte blogga men skriver ett kort inlägg.. gjorde so provet idag, gick hyfsat bra.. hoppas på ett VG. Haha varje rast gäller turken, alltid moppen dit haha (; Jaja nu ska jag städa mitt rum och fixa lite grejer sen tar jag moppen till farsta och möter upp min mamma och vi ska shoppa lite ! Sen blire pizza till middag, haha. Sen ska jag träffa Robin och han ska sova här.. så ingen upptadering ikväll.


Hahahaha här har ni matilda i Portugal
/Amanda



Shiet va fult jag skriver också, dööö orkar inte bajsblogga mer


börjar blogga imorgon igen !

börjar blogga imorgon.. har inte tid just nu ! har blivit sjuk oxå , stackars mig - M

outfit


Dagens outfit hehe men man ser inte så mycket
Lacklegging från bikbok
Svart halsduk från bikbok
Svart linne från gina tricot
Brungrå kofta från ginatricot

Enkelt till skolan (; /A


just nu

Johanna just nu! Hihihi



Vi sitter här och äter gott och vi ska snart plugga SO prov imorgon, buhuhu. Sen ska jag ta moppen till dansen, johanna kan inte gå hon är ont i halsen så jag få gå själv :/ Yaya, puss kanske skriver sen <3 /amanda

bilder från klubberiet, ha-ha

Tjoho nu blire idol sen läggdags. Pussen

Slänger in två bilder på mina sötnosar, haha (; - A


onsdag -

Nu drar jag ner till pappsen i nynäshamn.. hinner kanske skriva ikväll
pusshej- M


två bilder från idag.. Jag & jojjo !


long time ago


Haha whuuuut, erika & jag för ett år sen.. typ. Saknar oss.. och krya på dig vafan!!!

Yaya nu har jag plugga lite och så, orkar inte... ska vänta tills pappa kommer hem så han kan hjälpa mig mer :)
Ikväll blir det nog chillkväll, ska iallafall se idol..! - A


Inköp från igår

Mja bilderna suger som jag lägger upp men kameran är typ halv pajj & måste börja plugga nu så det fick bli lite snabbt !


Leggins med dragkedja ner till

Lackleggings

Svart halsduk

Fick från h&m katalogen igår, en snygg vanlig grå kofta (ser ut som det är pissfärg haha?)
& ett guldigt skärp.

NU: Plugg. hörs sen, puss! - A


onsdag

Hejhallå kom nyss hem från skolan, skönt ! Tyvärr kunde inte jag blogga igår hade fullt upp men jag & Johannisen drog till farsta och shoppade lite där (kan lägga in bilder sen) Och sen drog vi till donken och träffade på Fredrik och Sebbe, grymt länge sen så det va kul att träffa dom! Sen kom Matilda och Blinke dit mihihi. Juste vi köpte vip biljetter av den där snubben, så nu vet alla ni att jag ska på club top notch (; Yesman och sen va det dans och shiet va man saknade det, så det va grymt kul!
Idag slutade vi tidigt och nu är jag bara hemma och det är en plugg dag idag, och det är inte kul.. men har SO prov på fredag så man gör ju allt för att få ett bra betyg, yey. Ciao /Amanda



Läggdags mina damer och herrar

Hinner inte skriva om dagen osv, skriver imorgon.. Håll ut ! Massa pussar /A


Tack mammsen , du är bäst!

Min älskade mamma har beställt hem en svart mjukisdress till mig & en tröja.. Fick hem det nyss.
 
Tack världens bästa mamma , i love you !
- M


tisdag

chacha bitches.. Kom hem för kanske en halv timme sen.vi slutade klockan halv tre idag & efter skolan drog jag hem till Erika , som är sjuk men jag var tvungen att träffa henne för vi skulle försöka att hitta prao platser till oss.. vi ska praoa två veckor tillsammans & vi tror vi kommer att praoa på förskola & bageri typ hahah.. iallafall sen ville Erika gå till centrum & köpa PK så vi gick dit & köpte det sen hem till henne och chillade lite sen skulle jag dra hem ooch nu är jag hemma och gör ingenting.. sen lite senare ska jag gå till gården för dom har typ tjejkväll där.. det är en ungdomsgård för ni som inte vet.
Plus att jag måste PLUGGA oxå. till moppeprovet & so provet *suck*..
nej nu ska jag dunka lite musik sen ska jag äta sen drar jag till gården kiss- M


jag & min bebis camilla <3


tisdag

Hajhaj, sitter här med Johanna och vi kom nyss hem från the school.. tog moppen såklart. Hela dagen har vart så seg och jag har vart sjuukt trött nu ska vi bara äta lite och så sen ta moppen till farsta och köpa biljetter av någon snubbe? Självklart ska vi ha VIP till CTN (; Senare blir dans, taggad :)))) Yaya nu ska vi eta, hej så länge /Amanda

Ma homie's



Föresten... ska vi ha frågestund?


Hotel Service - Pitbull





Nu ska jag duscha och fixa tills imorgon lite och så börjar 8 imorgon, as usual.. men är ganska taggad inför dansen imorgon.. äntligen ! Nu skriker duschen efter mig.. godnatt folket
Jag älskar bara dig Robin pojkvännen /Amanda

just nu..

sitter i sängen & lyssnar på lite musik medans jag pluggar lite.. sjukt tråkigt men man måste ju!
 
pluggplugg och ännu mera plugg *suck* och min outfit för kvällen.. myspys kläder bara !
kisses - M


Måndag

Hello! Jag ska faktiskt försöka blogga nu mycket mycket, för vill verkligen det! Men då måste ni lova att komentera mycket, aiight? Yaya idag va det skola.. hade dock ont i båda mina armar och mitt ben pågrund av det som hände igår plus har jag mensverk skit och förskyld så det är inte sådär skitbra med mig men men..
Skolan gick väl helt okej, bra att man har sina brudar i sin klass då är det lugnt ! Sen skutsade jag hem Blinke en liten bit och sen hemåt till mig. Hela kvällen har jag spenderats bara med massa läxor och det är verkligen SUG. Men är rätt glad för har gjort matte och so som jag hade lovat att göra mig och jag lovar alltid för mycket grejer så gör jag ikke det men idag klarade jag det, woho!!


Jag & mina sötnosar älskar er! Nästa topnotch (; - A

stan med jojjo

hej där hemma.. hur är det med er?. själv så är det skit bra med mig hehe är på bra humör just nu vet riktigt inte varför är bara det.. Idag så gick jag & jojjo tidigare för jag skulle till farsta och köpa moppe böcker , yes mallanbrallan ska ta moppe !
men dom hade tydligen slut på böcker så jag ska få låna amandas böcker , TACK HORI !.. sen efter det drog jag & jojjo in till stan en snabbis bara för jojjo skulle köpa en mjukisdress , vi hann med en fika på ett skitmysigt café vid hötorget , vi tog en äppelpaj & en kladdkaka och en cola såklart hehe men gott var det iallafall.. sen skulle sötnosen jojjo dra hem för att plugga & jag skulle oxå hem , men det är alltid kul att vara med min älskade fru..
och just nu gör jag inte så mycket , ska snart duscha & så ska jag plugga lite har lixom prov i so på fredag , fyfan kan typ nada ! :o.. men jag kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag ska sova..
puss / malin

2 bilder från idag.

 
jag älskar dig tötisen !


ajj..

Jag ramlade med moppen, ysch det va inte kul.. skrapade upp hela armen och benet. bra jobbat Amanda? Nu ska jag lägga mig i sängen.. svider som in i helvete. Puss / amanda


?

hejsan.. haha jag vet jag är sämst på att skriva men jag har inte haft lust... Men jag ville bara säga att imorgon då börjar jag blogga igen hähä.
Min helg har varit bra inge mer med det.. ska duscha nu men vi ses imorgon.
puss på er alla / Malin

you and me babe !


Söndag döda mig

Hello, sitter här och käkar godis.. jäkligt gott på morgonen faktiskt, hähä. Vad händer idag? Jadu, jag ska lämna tillbaka so böckerna till Johanna som jag fick låna (Tack så mycket!) och jag tar självklart moppeliton dit, jag är lite lat av mig sådära. Nåja sen ska jag nog hem och chilla lite och sen bege mig till RobInNNnn tror jag? Så ser min tråkiga söndag, hatar söndagar. Yaya min helg har vart grym, eller rättare sagt fredagen! Nu ska jag börja fixa mig och kolla vidare på datan, hörs ikväll tror jag.

Föresten.. så ni vet har jag min blogg kvar.. www.amandawe.blogg.se jag funderar på att börja skriva där, igen? Det beror på vad Mallan vill, hon verkar inte vilja blogga mer.. eller? Annars fortsätter jag här om Mallan gör det såklart ;) Pussisar - A


Bildbrist.. så ääh.. Mallan jag VickanPickan Bellu Johannab när vi hade disco för skitungar haha

aldrig igen

Jag har bestämt mig, aldrig brunt hår.. eller sättare sagt mörkt brunt som jag hade..jag tycker själv att jag är finare i blondare eller bruntblont! Eller? - A



ByeeeByeeeeeeeeeeeeeeeeee

Amanda is here

Hej säääÄäääÄÄÄämsta bloggareN? Yes. Haha, jag har så grymt tråkigt därför skriver jag, jag är bäst :)))) Maha igår va det skumpartY vid alvik, mycket najs! Älskar min flickor Johanna Johanna Josefine, vi hade grymt kul plus alla våra kompisar dära! ( Självklart kom vi in vip ;) ) Idag träffade jag min älskling och nu sitter jag här och tråkar har nyss proppat i mig kräftor lite också. Nu ska jag göra annat! Ska jag fortsätta blogga? Nu är den rätt tråkig har inte tagit kort på femundra år, typ. Puss - A


HEJDÅ

orkar inte just nu.. skriver när jag har lust !
HEJDÅ / M


måndag & tisdag

cha cha bloggen hähä.. Igår var det ju som sagt min födelsedag och jag spenderade den med min älskade bästavän Erika , Det blev en grymt lyckad födelsedag iallafall.. Är så sjukt glad att det har blivit " VI" igen !
Hann inte skriva igår heller sorry för det hehe.. Idag var det skolan och det var rätt chill & vi slutade halv tre idag & direkt efter skolan så drog jag & amanda in till stan för vi skulle leta efter prao plats , gick väl rätt så bra eller vi får se vart vi praoar.. Antagligen på café , BR leksaker , vero moda eller något helt annat det beror på.. Jag ska prao en vecka med amanda & erika och en vecka med bara erika så det ska bli najsnajs !
Imorgon ska jag dra ner till min pappa för vi ska typ fira mig och sånt, ska sova där oxå men kommer hem hit till mammsen igen på torsdag.. sen ihelgen ska jag och min familj dra ner till mina kusiner så ska vi typ ha släkt fest för mig så det ska bli grymt kul , yeah baby !
nej nu har inte jag så mycket mer att säga , ska snart gå & duscha oxå..
puss till bara en speciel / Malin

jag & min bästavän , du anar inte hur mycket du betyder för mig !


Johanna bergflod


Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket du betyder för mig älskling.. Saknar verkligen allt med dig. Hoppas att allt blir som förut..Kommer alltid finnas vid din sida..
Johanna bergflod <3 Malin falk


RSS 2.0