Malin fyller år!

Shululu. Här sitter jag och lyssnar på bra musik och försöker plugga framför datan(?) och det kan jag verkligen göra, haha eller inte.. är skit dålig på att göra två saker samtidigt och det vet ganska många väl om, haHahHaha.
Menmen slutade tidigt idag runt 2, superskönt.. så tog jag och Matilda moppen till farsta och skulle fixa prao vi ska praoa vecka 40 och 41, men vecka 40 ska jag praoa med Erika och Malin ganska svårt att alla vi tre ska få ett? Jaja men det blev hemköp, haha.. alltså ica, jaja helt okej faktiskt, nära också så det är tummen upp ! Nu måste jag börja plugga, jag har rätt mycket att göra.. svenska engelska matte och no ? Mhm, måste nog börja med svenska för det är tills imorgon eller något? Ysch, nu måste jag stänga av datan eller nått annars kommer jag bara sitta här som klister, Pusspuss / Amanda

Juste idag fyller MallanBrallan byxmyndig, kanske snällt att säga grattis till henne, gör det vafan!
GRAATTIIIIIIIIS HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG JAG ÄLSKAR DIG!

hahahhahha skönaste bilden på mig och Malin förra sommaren, minns den dagen när det spö regnade och vi sprang runt med plastpåsar över huvet från nynäshamn, haha !


MIN FÖDELSEDAG !

TJOBRE IDAG SÅ FYLLER FAKTISKT JAG 15 ÅR SÅ ALLA KAN SLÄNGA IN EN KOMENTAR !


vaknade nyss typ av att min katt stog och mjauade ( stavning) , skulle egentiligen gått upp klockan 6 men jag kunde inte somna om så jag gick upp nu istället !
ja som alla vet så fyller jag år idag hehe & Jag ska tillbringa min dag med MIN bästavän & vi ska hitta på något roligt så det ska bli skit kul !
nej nu ska jag lägga mig i sängen & käka lite frulle och kolla på TV , najs !
PUSS PÅ ER / Malin

I´m back on track?

Hello bloggish! Haha lite konstigt att jag kanske skriver nu? Men eftersom jag har så sjukt tråkigt och kommer ha det hela dagen så blev det nu så, va så sugen på att skriva ett inlägg, haha!

Kan berätta om igår, det blev iallafall lyckat jag tillbringade hela kvällen med mina sötnosar Matilda & Johanna och vi träffade Georg, Aapro och Hampus och drog vidare hem till mig, senare kom Robin, Benne, Alex, Robban, Steijner (stavade jag rätt?) och Jocke. Vi hade trevligt.. och senare kom Lincan & Filläää också, najsbajs.. inget mer med det vi sov ungäfer tre timmar? Hmhm.. vaknade av att Matilda börja nästan böla av att hon fick kramp i benet haha nej men usch jag är så sjukt trött! Så orkar inte göra något idag, slappa.. kolla tv, kanske se en film eller något? Måste också göra en läxa tills imorgon, So. Palla att man måste plugga på helger också? Skit.. - A



Mina underbara ungar, klarar mig inte utan er my best friiieeennds.

hej där hemma

Hejsan nu sitter jag hemma hos min mamma och lyssnar på lite musik najsnajs !. och nu funkar min mobil igen haha den har varit helt störd men nu är allt bra igen.. Kan slänga in en bild på vad jag har på mig haha har bara mjukis kläder på mig men ändå.. Ska duscha och det sen oxå..

Dålig bild men min kamera suger balle hehe !
/ Malin


Fredag & lördag !

Hejsan mallan hära ! Har inte skrivit på typ 2 dagar nu men jag har inte haft tid och har helt enkelt inte orkat.. Men amanda ska ju typ ta en blogg pause ?! men jag tror jag kommer blogga men kommer inte hinna göra det idag eller imorgon , har andra saker för mig men nästa vecka när jag kommer till mamma då kommer jag att kunna blogga varje dag typ och det är ju bra visst ?.  Igår var jag & Erika hemma hos jojjo på kräftskiva orkar inte bertätta vad vi gjorde men vi kollade typ på film och lite sånt.. Idag ska Erika till sina kusiner & jag ska åka hem till mammi för att byta mobil för min har typ gått sönder ? så ska dit och fixa det sen ska jag träffa Linda , får se vad vi hittar på hehe sen senare ikväll ska jag tillbaka hit till Erika & vi ska typ träffa några ikväll i think ! ska sova här inatt igen så det ska bli naaaaaaajs !!.
JUSTE PÅ MÅNDAG ÄR DET EN SPECIEL DAG , GISSA VAAAAD? KOMENTERA !!!!!!
Nu står Erika och borstar sina tänder höhö & jag sitter vid datan och dunkar musik naaaaaaaaajs säger jag bara !
Men som sagt jag kanske hinner skriva imorgon men bara kanske men annars skriver jag på måndag när jag kommer hem till mamma..
puss på er / Malin



jag ger upp med bloggen

Heeeeeeeeeej, fy va jag är sämst.. i know men om jag ska va ärlig så vill jag inte alls blogga mer.. så tyvärr, kanske kommer upp senare lär väll ändra mig sen! Men vet inte hur det är med Malin? Hon kanske inte heller pallar om jag gör det men det vore grymt om du skulle palla Malin (;

Menmen kan berätta att nu är jag hemma och ska fixa mig osv.. sen ska jag ta moppen till Johanna och hämta Josefine & Johanna dom slöhögarna haha, så drar vi till skogås centrum och käkar gott och drar vidare till den andra Johanna och blir kräftskiva med massa roliga kompisar. Nu måste jag börja fixa mig, hejdå på ett tag !
/ Amanda

godmorning

Godmorgon på er ! , snart ska jag dra ner till tåget. det går 08.39.. Efter skolan så ska jag & bästavän dra till farsta och shoppa lite , yeah baby ! så det ska bli skit najsit.. Sen ska jag nog dra mig hemåt mot pappsen.
skriver kanske senare på kvällen
puss & kram / Malin

snabbt inlägg-

Kom hem till mamma för ett tag sen men hinner inte skriva måste dra till bussen , åker hem till pappsen i nynäshamn !
vet ej när jag kan blogga igen men puss på er / Malin

Nej

Årkar inte blogga... /A

godnatt & sovsött

Nu ska jag gå & borsta mina tänder osv sen ska jag kolla på tv & smsa lite sen ska jag sova hehe...
Åker till pappsen imorgon oxå så jag efter skolan drar jag hem hit till mamma för att packa lite kläder sen drar jag till pappa som bor i nynäshamn , suck ! är så långt att åka.. men det är bara att bita ihop.
får se om jag hinner skriva imorgon men ni får ha det bäst så länge., PUSSHEJ / Malin Falk

jag & min älskade kusin Linn Falk , love you babe !


Amanda hära

Hello! Idag vaknade jag klockan 7 så jag fick lite paniiiik skulle vakna klockan halv 7, men jag stänger av fucking väckarklockan i sömnen, helatiden !???! Sjukt jobbigt, så jag orkade inte stressa till bussen så pappa skutsa mig tihih [a]. Idag va skolan rätt chill, pratade mest osv... åh nu måste jag verkligen höja mina betyg, måste måste måste! Vi hade ingen No så vi hade typ 2 timmars rast typ? Så då drog jag Mallan Johanna och Josefine till farsta en snabbis.. och nyss gick hem min älskling blöö.. NU: Laga mat, sjukt hungrig!

K.. oxå

 
hejsan.. Idag var det ju skola men det var inget specielt med det eller vi fick reda på att vi börjar kl tio på torsdag , skiit najs ju !. Efter skolan drog jag & Johanna till trångsund för vi ville äta pommesfrites på grillen hehe , efter det så fick jag skit ont i huvudet så jag orkade inte göra nånting så jag drog hem istället och nu sitter jag vid datan och dricker lite te och väntar på att mammsen ska laga mat , är ganska hungrig höhö (a).
Men skiver senare puss på er / M

Love you sis

tack sarah & godnatt !

Nu ska jag nog gå & tvätta bort mitt smink , borsta tänderna osv. Sen ska jag lägga mig i sängen & smsa lite sen ska nog lilla jag sova ska upp 6 imorgon med !!!! , kommer vara helt död imorgon hehe..
Juste visst blev våran nya design fin? jag tycker den blev grymt bra och det var sötnosen sarah som hjälpte oss , tacktack du är bäst !
Imorgon ska jag vara med systeryster , får se vad vi hittar på måste göra min engelska och hon har lovat mig att hon ska hjälpa mig (a)...
puss & godnatt / Malin

hiss/diss

TUMMEN UPP!

Mina brudar Ja.. mina brudar dom är bäst, måste bara hissa dom, ni gör min dag!

Gina tricot Jag älskar verkligen den butiken finns nästan allt man behöver där, skitbra!

MIn eu moppe Lätt att komma fram istället för att ta bussen eller något, går smidigt och snabbt ;)
TUMMEN NER!


Läxor Gaaaaash inte på fritiden?! Det borde fan inte finnas.. om man pluggar gör man det på skoltid!

Vintern. Japp jag gillar verkligen inte snö, skit jobbigt att klä på sig så mycket och man blir helt kall och kan knappt gå ut! Visst är det mysigt... men föredrar inte vintern, tyvärr.

Tidiga morrnar Värsta som finns.. man blir så sjukt trött i skolan, man orkar inte... det skulle vara perfekt att börja 10 och slutar 2, som jag och Johanna diskuterade idag ;)


Ny design!

Shuz.. nu funkar vattnet hemma (wiiiiie!) Hehe nåja, jag och Johanna drog till sjöängen och chillade där på berget och svullade i oss massvis med popcorn så kom det massa ankar och förstörde allt, haha. Vi satt där kanske en timme sen träffade vi på Filip & Arvid i 10 minuter haha sen tog jag bussen vid odonbacken hem till måååJjjJ, Så såg min dag ;) Förutom skolan då.. men den behöver inte vi prata om.. suck. Nu måste jag kila ska äta tacos.

Snart ska Sarah fixa oss design också! ;) Håll ut - A

1 vecka kvar

Om en vecka händer det något specielt , någon som kan gissa vad?  KOMENTERA NU !

sjukt gammal bild på mig hahahah

ggg

tjuuu.. Kom hem från skolan för ett tag sen men orkade inte skriva då.Kollade nyss på en film oxå - Just my luck ! en väldigt bra film. iallafall skolan gick bra men som sagt de var väldigt långtråkigt men vadfan ska man göra? orkar verkligen inte gå till skolan men nu när man går i 9an så måste man ge gärnet och plugga typ skit mycket , fyyybläää!! men det är ju bara ett år kvar i grundskolan sen kommer gymnasiet haha kul ? nej skulle inte tro det.. Får se om jag orkar hitta på något idag , måset göra engelska läxan oxå.. skiver senare. pusshej / malin

Amanda & Jag


hemma från skolan, yey

Hello suckers. Just nu sitter jag hos Johanna Blinkan och håller på med engelska läxa, eeeger  på english aight. Nej men usch.. skolan är inte kul, får ångest och nu måste man verkligen vara allvarlig för vill ha bra betyg så jag kommer in på det gymn jag vill gå på och det det är skolan som gäller just nu, undrar om jag kommer hinna med allt på fritiden? Läxor, dans två gånger i veckan, kompisarna och pojkvännen, yaya.. så det kanske inte blir så mycket bloggning men ska försöka! För ni vill väll att vi ska ha kvar bloggen? ;) nu ska jag fortsätta med engelska läxan, dyker väl upp något inlägg sen. pussar! - A


hihihiihiih sötisar

Mina brudar


Malin Falk Johanna Blinke Erika Setterberg Johanna Sahlén + Matilda Hållén (som tar kortet)
Jag älskar er mest, tack för att ni finns !

Utan dina andetag



Nu blir det nog läggdags osv.. puss godnatt - A

snabbt inlägg-

Hejsan.. Har inte skrivit något idag men har inte orkat ,bloggar mer imorgon.. Ska lägga mig i sängen nu & kolla på lite tv sen ska jag nog sova ska upp 6 imorgon !!!!!!!!!!!!!!.
pusshej / malin

äh fyfan!


Nu tog jag en dusch i sjön... ysch aldrig mer ? Nej tack! Gryyymt kallt så är vädligt kall nu.. så satte på mig mjukisar och hela rubbett, nu ska jag äta lite bullar och tare lugnt.. imorgon är det skola igen, ångest. Puss - A

NEJ VAFAN..

ASSÅ SERIÖST... DETTA ÄR INTE KUL. Känns som man bor på landet, jahap.. nu ska jag gå och duscha i SJÖN seriöst.. åh, inget vattnet funkar.. får leva med det tills imorgon.. värre finns det inte.

Malins hår, tadaaaa

före

efter


Johanna hade rätt, det skulle bli mörkblond med singor typ! här kommer ni till deras blogg!
Men det blev inte riktigt mörkblond.. Malin ville inte ha det så mörkt.. men men, det kommer gå bort snabbt och det blev lite åt gråa hållet, hehe.. men det är så svårt när hon har så pass blont det blev ju ändå rätt bra att färga hemma första gången från blont till brunt med slingor, så ;)
- A


från igår!

Håller på å färgar och trixar med Malins hår.

KAN NI GISSA VAD HON SKA FÄRGA TILL?! ;) Alla komenterar! NU!

Jag tänkte berätta lite om igår... vi åt alla brudar lite tacos och sen kom Arvid, Robin & Filip hit.. vi chillade mest och sen kom Lincan och Felix med moppen hit och vi chillade i några timmar och sen drog moppekillarna och vi dansade lite och hade kul haha. Senare drog alla förutom Malin & Jojjo.. då kom Ola, Erik, Jocke och Alex hit.. i typ 5 min? Haha sen gick vi ner till vattnet och Ola ville bada hmhm.. (?) Yaya sen drog Ola jag Malin och Erik till Ola och där kom Benne också så chill pillade vi där en stund och Johanna stannade hemma hos mig för hon ville sova ha-ha. Kanske kom hem vid 2? Bor ändå 3 minuter från Ola så det va skönt ;) Men det va en lyckad kväll wiiiiho.
Nu ska jag fixa Malins hår hehe, PUSS! Komigen nu gissa på!







Ingen fucking rubrik



Lalalalalalal..

fuck också


Haha allt gick bort när jag skrev värsta boken, haha skriver sen när jag kommer hem
Nu ska jag & Malin åka till farsta och köpa hårfärg

Gissa vad mallan ska färga till? Den som gissar rätt får en läkning ;) - A

tonight

When love takes over......nanana, dunkar den sköna låt. Jag & Malin är taggade och vi ska snart göra lite middag till oss, tacos och till lite andra bruds. najs! JUuuusstststetetetete, nu är allt klart med moppen får börja köra nästa vecka, woho! Det gick utmärkt att köra och det va inte så svårt... så de va skönt! Men nu ska vi fixa oss och allt annat
puss från oss! - A

Mina damer och herrar.. KVÄLLENS OUTFIT
Malin

& lilla jag ;)

Nu drar jag iväg!


Nu ska jag dra iväg snart och göra uppkörningen, fin outfit va ? Haha, skruttit ;)
- A

glad !

Hejsan alla kära bloggläsare.. hann inte skriva imorse för jag hade andra saker för mig hehe.är på skit bra humör idag vet inte varför ?!. Jag håller just nu på att laga lite lunch till mig det blir köttbullar med makaroner (a).. Senare ska jag dra till farsta en snabbis ska köpa hårfärg och en present till mandiii, Någon som kan gissa vad jag ska färga till? rätt svar får en länkning !
Ikväll ska det bli sjukt najs , ni får inte veta vad jag ska göra HAHA.
pusshej / Malin

jag & syster , alltid du & jag !


"my immortal"

HEJ ÄLSKLINGAR! Hur mår ni? Jag mår bajsbra, ursäkta mitt ord... jag vaknade runt 20 idag, sjuukt skönt att sova ut.. nu ska jag klä på mig och fixa mig lite snabbt sen dra mot västerhaninge! Ni får önska mig lycka till?!?!? ;)
& nu skickade Malin ett sms och hon kommer snart och följer med, behöver hennes stöd.. haha. 


Jag älskar den här låten.. man tänker på alla gamla minnen och den är så sorgligt..
Man börjar nästan böla.



Jag vet att vi aldrig kommer umgås som förut
Jag vet att  våran tid är slut
Jag vet att vi har gått skillda vägar
Jag vet att det aldrig kommer vara amawnda <3 marabou igen
Jag vet att vi aldrig kommer snacka som förut
Jag vet att vi aldrig kommer hitta varandra igen

Det är så synd.. tänker ganska ofta på dig, men det va helt enkelt våra "fjortistider" sen tog det stopp.
  Ingen av oss försöker mer och det kanske är bäst så?
Tack för att du en gång var min närmaste vän Julia Tinglöf

Jag är en c00ling

Hello ville bara säga att jag är sjukt trött och att jag lever förfasen, bra va?!
Sova ut imorgon, underbart. godnatt!

Visste ni att jag känner två Robin Hammargren?
Den ena är min kusin och den andra min pojkvän ;)
/Amanda


sovdags !

Linda gick hem nyss. ska gå & tvätta bort mitt smink och krypa ner i mina sköna säng & smsa lite , mysigt ! , ska äta lite godis oxå hehe (a).
Imorgon ska jag dra till amanda & jag ska följa med henne till västerhaninge där hon ska göra sin uppkörning , hoppas hon klarar det !
skiver imorgon puss på er godnatt kära läsare / Malin

Jag & min älskling Johanna sahlen , love you babe !


najsbajs

tjosan.. nyss kom jag & Linda hem , vi har varit i bagarmossen & träffat Karin och hennes kompis nelly. Vi gjorde inte så mycket gick mest runt typ haha men trevligt var det iallafall.
Linda sitter i min säng nu och äter godis hihi sötnos hon är =). orkar inte skriva mer nu så hejdå.
puss / M


najsig dag

hejsan mallan här.. Idag så var vi ju i sjöängen men klassen & så spelade vi lite brännboll hahah det var ganska kul faktiskt !
vi fick sluta typ 12 så det var najs. efter att vi hade slutat så drog jag & johanna blinke till henne och var där ett tag sen så drog vi till årsta och träffade Sebbe , Fidde & Dimitri haha vi gjorde inte så mycket med det var myspys. jag , sebbe & johanna stannade i trånkan oxå och käkade lite pommes , fyfan vad gott det var hehe (a) sen så brann det typ i någon lägenhet så brandbilen & polisen kom. Men dom släckte iallafall allt men lite läskigt var det höhö. juste jag träffade Marilyn oxå har inte träffat henne på typ hela sommaren så det var super kul att träffa henne , har saknat dig baby !
vi träffade på våran älskling amanda oxå alltid lika trevligt att träffa henne!. Nu ska jag dra ut & träffa en kompis , får se vad vi hittar på men har inte träffat henne på ett tag så det ska bli kul att få träffa henne. skiver sen när jag kommer hem.
puss på er / Malin

 dimitri , fidde & sebbe , visst är dom söta?!


NU: Mat sen ut

Hejsan alla bajskorvar, hahah det va det första som kom ut när jag skrev på tanjentbordet, hehe mogen jävel :)))) Men iallafall nu är jag hemma och ska käka lite snabbt och så!
Jag träffade Linnea i farsta jag köpte present till Johanna och hon vet redan vad hon ska få.. men whatever så drog vi till donken och hittade skit snygga killar där, haha :] Ops ska inte säga så.. ha-ha, både jag & linnea har pojkvän, hehe. Yaya så gick vi runt lite där och kollade på kläder rätt chill.. sen tog jag bussen hem till trångsund centrum jag ville träffa Dimitri, Sebbe & Fredrik och dom var med Malin & Johanna... men nej grabbarna grus hade dragit så jag blev lite ledsen, har inte träffat Dimitri på 50 år! Jaja.. så när jag kom dit så brann det från en lägenhet, sjuuukt läskigt! Fast brandmännen va där och släckte allt och skit mycket folk stog där, men det va iallafall ganska läskigt, hehe. Nej nu tog det stopp
Puss på rumpan :$ - A


Malin bejb & våra lärare Marianne, så sooeetaa ;)

outfit




Nu ska jag iväg och träffa Linnea, tjoho ! - A

hatar rubriker

Hello. Va nyss ute lite med moppeliton och imorgon, äntligen imorgon ska jag göra uppkörningen i västerhaninge, efter det är allt klart! Woho!!! Yaya nu lyssnar jag på musik och idag va hela klassen i sjöängen och hade det mysigt. Dom flesta spelade brändboll och nää jag skippade det haha, men jag va domare och skrev upp allt och jag va helt borta på slutet, haha jaja. Nu är det äääääntligen fredag så jäkla skönt! Snart ska jag börja fixa mig, ska möta Linnea i farsta, tror jag (?) så roligt att få träffa den bruden, va så sjukt länge sen! Eller ja.. på ung 08, hehe. I farsta ska jag köpa en present till Johanna och hon fyllde år 25 juli och nu är det 21 augusti.. hehe lite sent kanske? Wellwell, nu ska jag fixa mig och lyssna på 107,5! Pussssssssss - A
















Så avrundar jag inlägget med en såååå söt bild på lilla Irma vår so lärares barn, så sjukt söt!

sov time

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och försöka sova , imorgon så drar jag & min underbara klass till sjöängen och spelar brännboll & solar , badar så det ska blir najs !
ska vara med Johanna blinke imorgon oxå..
puss på er och godnatt kära bloggläsare / Malin

läggdags

Hej igen sötnosar. Det här bli nog sista inlägget today... är super mätt och jag fick lite små presenter.lite björn borg trosor och pengar.. fick tyvärr inte så mycket för fick moppen i present, men tummen upp för det (y) Nu blire lite chillnation och sådära sen ska jag packa min väska och sen ringa min älskling!  Imorgon drar underbara klass 9a till sjöängen och spelar brändboll, solar & badar och chillar helt enkelt, sååååååå sjukt najs att det inte är några lektioner än.
Massa pussar - A

Vi är c00la, aiiight?


en hungrig Amanda


Gissa om jag är hungrig? Svinhungrig... och får självklart välja mat, och vad väljer man? Tacos såklart. Bästa maten och här sitter jag hungrig och magen skriker som in i helvete. Hoppas det blir lite presenter också, tihih.

Jag ska sluta använda plattång eller ja... när jag går i skolan, plattar bara lite luggen allt annat låter jag va. Jag gjorde det en period förut och det hjälper faktiskt för att platta sliter som in i helvete och mitt hår blev mycket tjockare och det växte ut mycket snabbare! Så,
 ETT TIPS: platta inte håret för mycket ;)

20 augusti

Födelsedagsbarnet här! Jippi, äntligen byxmyndig HiHiHI *ler* Vill bara säga tack till alla som har skrivit, sjuukt snällt!

Jaja idag så va vi i stan med klassen uuuurtråkigt som helst vi va på ett museum.. titanic (?) Mhm, har aldrig sätt filmen heller.. haha och det är faktiskt rätt konstigt, både jag & Malin är lite mobbade som inte har sätt den ha-ha. Skiiiiiiittråkigt så det finns inte så mycket att säga mer med det. Sen drog jag och Jojjo (hon som är så snäll och följer med!) Jag skulle ta mitt prov och ville inte gå dit själv och det gick suuuuper! Fick alla rätt och vem är bäst? Jo jag ;) Haha,
 sen gled vi lite i farsta och drog hemåt. Jaaaag är sjukt glad idag och jag vet inte varför kanske för jag fyller år men det är nog med moppen också, yes!!!! Nu ska jag prova lite kläder och sånt på lördag blir det naaajs!
Pussisar från eran Amanda

?

jag älskar dig över allt annat men jag känner att jag måste släppa dig & gå vidare !
Önskar att livet vore lättare , orkar inte mer.
/ m

kort inlägg

Hejsan. Idag så var jag & klassen på något muuseum om titanic , det var helt ok men ganska så långtråkigt hehe man fick typ några hörlurar så berättar dom hela historien. Sen efter det så drog jag hem hit för min kusin & hennes barn var här , hon är suuuper gullig ! men dom drog nyss för dom skulle hem så nu sitter jag vid datan & så smsar jag lite.
men orkar inte skriva nu hahah men vi höres pusshej / Malin
ps. glöm inte att gratta amanda ! , puss på dig sötnos och grattis.

jag , juju & amanda.älskar er !


AMANDA WIBERG 15 ÅR !


IDAG SÅ FYLLER VÅRAN LILLA SÖTNOS AMANDA WIBERG 15 ÅR SÅ JAG TYCKER ATT ALLA SKA SÄGA GRATTIS TILL HENNE ANNARS FÅR NI MED MIG ATT GÖRA HEHE !
DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST PANDAN OCH JAG ÄLSKAR DIG SJUKT MYCKET MIN ÄLSKLING.
HOPPAS ATT DU KLARAR MOPPEPROVET IDAG, HÅLLER TUMMARNA FÖR DIG.
/ DIN EGNA HORA !


godnatt alla läsare

Nu ska jag gå & lägga mig i min säng och kolla lite på TV sen ska jag sova för ska upp kl 7 imorgon !!.
Imorgon så kommer min kusin och hennes barn hit så det ska bli trevligt. men skiver imorgon när jag kommer hem..
puss och godnatt folket / Malin

snabbt inlägg

Nu dricker jag oboy och lyssnar på green day, i love it. Imorgon börjar vi 9 så det är najs och vi ska tydligen till stan med klassen? Nåja sen beger jag mig till farsta trafikskola och gör provet... hoppas jag klarar det, önska mig lycka till (a)
Nu ska jag kolla vidare lite och sen får sängen ett litet besök. Godnatt! - A

världens bästa mamma !


mamma du är absulut den bästa mamman man kan ha !. Utan dig i mitt liv vet jag inte vad jag hade gjort. Du är som min allra bästavän. du ställer alltid uppför mig , du gör mig alltid glad , du finns där när jag behöver någon som mest , du gör mina dagar bra mami , vi kan bråka men vi blir sams igen lika fort och jag är så stolt att ha dig som min mamma !
vet att både du & jag har det svårt nu men vi ska klara oss och kämpa !
Älskar dig över allt annat mamma <3
/ din little tass !

Imorgon fyller jag år!


Japp, Johanna har så jäkla rätt.. imorgon är det MIN DAG! ;))))) - A

första skoldagen

Hello dära, Yaya det gick rätt bra att gå upp vid halv 8 för jag va faktiskt redo att gå till skolan, saknar klassen lite såklart, men nu känner jag hur sjuuukt trött jag är, somnade runt 1 gaash. Sjukt roligt att få träffa ALLA brudar i klassen och snart kommer vi få en till i vår klass, någon Frida? Mhm..

Efter skolan drog jag & Malin till stan, minglade runt där som muppar och träffade Payahead Robbad och hans tre polare, efter det drog vi hemåt och tog tunnelbanan med Malin och det va jävligt onödigt för mig måste först åka till farsta och sen ta bussen till trångsund centrum, Plalalalallllll.. men man gör ju allt för Malin ;) Tihih.
Nu tänkte jag kolla klart lite på datan och sen göra pannkakor och jag är suverän på det, eller inte..
Puss - A


Såklart man fottar på toan första skoldagen, hehe.

hatar rubriker

tjooobre.. idag började ju skolan , det var helt ok vi gjorde typ ingenting. satt och prata och fick en massa papper. Måste bara säga att vi har verkligen SÄMSTA shemat , vi börjar typ åtta varje morgon och slutar typ 3 varje dag ! FYYYYYBLÄÄ. Men thats life haha men iallafall vi fick sluta efter lunch så det var najs så jag och amanda drog till stan och gick runt lite och kollade , sen så träffade vi amandas kompis robban och hans 3 kompisar. vi stog och snackade lite med dom eller amanda pratade haha men sen skulle dom hem & vi skulle hem så vi sa hejdå till dom så drog vi till tunnelbannan. Jag åkte hem till mig och pandan till sig och nu sitter jag och svullar i mig glass hehe (a) .
och nyss kom min papi och lämnade alla mina kläder. jaja det var allt !
PUSS / M

jag och sötnosen vicktoria !




 


hejdär hemma !

helllluu.. sitter här vid datan och har nyss duchat och sånt så nu är jag super fräch ( stavning)  ska måla mina naglar snart oxå höhö ;) . bästavän och jag gjorde typ ingenting idag vi drog till centrum och hyrde en film - a shoppaholics bekännelser eller hur det svavas haha men iallafall och så köpte vi massa godis och chips , haha tjockisar vi är med vad fan det är sista dagen på lovet då måste man få proppa i sig  lite smått & gott ^^ ! , efter filmen gjorde vi inte så mycket eller vi drog ut och träffade jocke , alex och sebbe. vi var hemma hos alex och kollade på nån film sen skulle jag & Erika dra hem och käka lite middag så vi gick hem och åt sen packade jag ihop mina saker och drog hem hit till nynäshamn..
blä imorgon ska jag gå upp kl 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! skolan börja , fyfan säger jag bara fast det ska bli najs att få träffa alla sina klasskamrater igen höhöh ! vi lär väl sluta ganska tidigt ithink =) sen efter skolan ska jag vara med AMANDA min lilla bloggkompis eller min lilla skrattkompis oxå hahah.
men nu när jag ska åka till min mamma så kommer jag nog kunna blogga mer eftersom där har jag en egen data , så det är ju bra visst ?!
ska gå och måla mina naglar nu och äta lite melon , muuuuums !
pusshej / Malin


Imorgon gäller det

Shue, sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon ? Mhm.. ingen jävla aning.. jag har bloggat rätt mycket idag, bra va ? Men så är det när man sitter hemma hela dagen... jag är så trött på att ingen komenterar jag är faktiskt lite osäker, men jag älskar att blogga men inge kul att man inte få kritik osv.. så det får ni blir mycket bättre på, visst ?!
Imorgon kommer jag höra mitt larm vid sådär halv 8, neeeejjjjjjJjJJj tar självmord.


Säger väl godnatt? eller något, /Amanda

komentera!

VAD HÄNDER PÅ TORSDAG?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!??!
Nu ska alla kisar svara och gissa på min fucking fråga och då menar jag allaaaa,
annars får ni smisk av en amanda wiberg,
MJAU!

Jag i alla färger HiHihi

Nu ska jag lägga upp bilder genom åren jag har färgat, enjoy ;))))))

Detta var min naturliga hårfärg, mitt hår ser rätt mörkt ut på den bilden,
alltså jag hade rätt blont.


Jag & Josefine på bilden)
Sen i 6an våren tonade jag håret brunt, hittade ingen annan bättre bild,
 
En månad senare tonade jag håret blont och på sommaren blektes det och blev såhär:


När jag började nytorpsskolan alltså i 7an på vintern började jag bleka mitt hår,
eftersom det kom massa utväxt.. (jag till vänster)


Jag blekte blekte och Julia färgade mitt hår helatiden hihih,
(ursäkta bilderna jag ser hemsk ut men tänk bara på hårfärgen!)


Ännu mer..


Tillslut blev det såhär jag började tappa mitt hår så jag köpte löshår,
(Måste tillägga att det va ingen fin frisyr där haha!)


Början av 8an färgade jag håret brunt och jag sket i löshåret..


Tonade flera gånger. säkert varje månad för det kom vit utväxt,
Jag klippte lugg köpte löshår av Johanna haha.


Blatte-Amanda, haha ?


Sen färgade jag massvis och det blev skiiitmörkt, nästan svart.
Det här va inte så länge sen, kanske i februari?

Sedan innan sommaren singade jag håret, syns inte så mycket på bilden..
Där slängde jag mitt löshår


Håret blektes mycket i solen


När jag kom hem från Portugal såg det ut såhär,
jag hade barat tagit solspray tre ggr


Tadaaa, solen har gjort allt jobb ;)


Så vad tycker ni? Vad passar jag bäst i? Jag tycker blont själv men yaya.
/ Amanda

Better on the other sider


Bäääääästa låten.

Yaya, hahah om ni vill veta allt om Georg så läser ni hans söta blogg hääääääääääär! 
Skapade bloggen: Matilda & Johanna.


- A

blivande 9a

Hello, kom nyss in har suttit ute med mamma och ätit lite bullar osv, idag har jag inte gjort ett skit.. suttit hemma och tagit det lugnt. Jag lär nog inte göra något idag måste fixa tills morgondagen, jag längtar faktiskt lite ! Första veckorna är rätt kul faktiskt då är det inte så mycket plugg.. ajuste jag har paxat bästa skåpet också mahaha (; Så går man i 9an och bestämmer över alla små skitungar, mohahaha!


.. Våran sötaste klass i 8an, (dock hade jag brunt hår där hehehe)
- A

förlåt !

hejsan.. förlår för att jag inte har skrivit med har inte hunnit. Igår var jag med Erika och vi gjorde inget specielt eller vi träffade jocke , calle , sebbe , micke & crippe ! , det var väl trevligt vi gjorde typ inget höhö.. Vi kom typ hem vid 12 och vi somnade typ vid 3 kanske och imorse gick vi upp halv tio för Erika skulle till tandis så aa vi var tvunga att gå upp bajs tidigt !!!!! men det gick bra ändå =)
och nu sitter Erika och måla sina naglar och jag gör ingenting. ska dra hem lite senare !
Imorgon börjar ju skolan , fyblä men det kan vara najs att få träffa alla sina kompisar igen ;)
drar till min mammi imorgon oxå , har inte varit där på typ 1 måndad ! :O
ja det var allt jag hade att skriva men hare så bra pusshej / Malin




blogga eller inte?

Anonym frågade vart tröjan kommer ifrån och den kommer från älskade ginatricot!

Idag vaknade jag klockan 10 av att mamma kom och väckte mig, det är nog rätt bra det... för imorgon ska jag dra mig uppåt vid 8, blää. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska nog träffa Erika ett tag men vi får se hur det blir med det och ikväll blir det ingen utekväll hemma å sova.. fan också :( Yaya, snart är det helg så det najs.

Ska vi fortsätta blogga eller inte ? Jag vet inte riktigt själv.... just nu har vi tappat sjukt många besökare men det beor ju på att vi upptaderar inte så mycket, så man tappar lusten helt å hållet och det blir ju inge kul om någon läser?
Mhm.. så det är upp till er,
Ska vi eller inte?! / Amanda

Home sweet home

Kom hem för en stund sen och nu sitter jag här och smaskar i mig marabou choklad och sen blir det mot sängen
Sista dagen man kan sova ut.... sen börjar fucking skol livet, yeah tummen upp (y) ääh fyfan..!

Hann inte lägga upp kvällens outfit så nu får ni se det nu, Puss / A


shopping

Hello suckers. Just nu sitter jag och pratar i telen med lilla Blinken och ska snart börja fixa mig mot kvällen. Idag vaknade jag tidigt eftersom jag skulle dra till stan med mammsen, vi drog vid 10... tidigt va ? hu.. men det va rätt skönt inte så mycket folk då, fick hem lite grejer, jättebra! När jag kom hem har jag bara egnat vid min dator och gjort lite extra till moppe provet och nu känner jag mig redo! Detta är sista kvällen man kan ha roligt, ysch.... vilken panik jag fick nu, börjar i 9an och allt... gaaah, bara massvis med ångest inte kul ! Nej men nu ska jag tänka poestivt, har iaf två dagar nu och dom måste jag ta vara på! Nu ska jag fixa mig klart äta och träffa Robin. Pussisar / Amanda


Tack mammsen !

Polotröja typ ? Från gt
Underkläder från h&m
Deo och rakhyvlar

?!

snart ska jag & jojjo dra eller jojjo ska dra till andre och jag ska dra till tåget , ska hem till nynäshamn !
kanske skiver när jag kommer hem om jag orkar !
se yaa bitches / Malin

 
just nu ! me love you bitch


söndag !

hej på er.. Idag har jag & jojjo inte gjort nånting eller vi har spelat " left 4 dead " hahah så jävla roligt spel , ni borde prova det ! man går runt och dödar zombies ( stavning). men iallafalll sen har vi bara tagit det lugnt och myst lite (a)
Jojjo fixar sig lite och jag sitter vid datan och kollar runt lite. ska dra hem lite senare för då ska jojjo vara med hennes pojkvän andre ! skulle ha varit med blinke men vi ska vara nästa helg istället.. så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt och sånt, Imorgon tror jag att jag ska vara med min bästavän Erika , vi har inte varit med varandra på typ över 1 månad !!!!!!!!!!!!!!!! men det är därför vi båda har varit upptagna med andra saker och sånt så det har bara inte blivit av att vi har varit.. men imorgon då jävlar hahah !
nej tror jag ska gå ner och hämta en coca cola nu blev skit sugen på det,
puss på er / M

jag & jojjo för ett tag sen , osminkad och allt ! hahahh

16 augusti 2009

Hello älsklingar! Oj oj oj va jag är dålig på att skriva. Men men johanna gästbloggade tydligen (?) & där fick ni höra lite från igår och sen fick jag smset av linnea om den där bomben, huh? Hade ingen jävla aning va det va, Aja!
Nu kan jag alla mina prov till mitt moppekort och jag är så jäääkla glad! & det ska jag göra på torsdag så jag hoppas det går bra..

....... och vad händer på torsdag? Kan någon gissa?! Den som gissar rätt från en läkning, hahahaha.. jag tycker såndär lalala du får en läkning är så jäkla töntigt, men jag är en tönt ibland. ;)

Nu ska jag hoppa in i duchen och sen kommer min älskade bästavän Matilda hiiiiiiiiiiit och får se vad som händer osv..
NU: duschen. PUSS! / Amanda


Tack för att ni finns mina vänner

Johanna Gästbloggar

Godmorgon på er. johanna här.
Nu ligger MallanBrallan & Moi i sängen och är lite halv pigga sådär, pappa kom upp och väckte oss för 10 minuter sedan, typiskt pappa - . - Igår var de The Voice som sagt, vit träffa på Amanda, Johanna, Viktoria, Robin & Lincan på tåget, sedan när vi kom dit träffa vi massor med andra boys. Musiken var helt ok, man hade ju önskat att snyggingen Alex Moreno var där och dj:a lite för oss. Vi träffa också på Fidde, FIlip & August. Vi tog faktiskt tåget hem eftersom att kejjan redan dragit hem så vi småsprang i våra klackskor, gissa om vi hade ont. DE VAR EN PLÅGA! Men vi hann, och fick sällskap av Sabine & Paulina hem, 5te dagen i rad som jag träffar dom ^^ När vi kom hem satte vi på BERTman och åt godis och läsk, smaskens även om kejjan ätit upp allt gott -.- Kl, 1 kommer farmor & farfar hit för att fira pappsen, nu vet ni det ;) PUSS hej!

Just nu ....

dresscode and facelook




visst är vi snygga ? (a)


kungsan !

Nu sitter johanna och sminkar sig och sånt , jag ska bara välja kläder sen är jag klar ! , sen bär det av till kungsan , yeeah !
skiver när vi kommer hem ikväll.. pusshej / Malin

jag & min älskling tidigare idag , love you !

åker snart !

Snart ska jag dra till johanna , ska bara platta håret och packa ner lite kläder.. ska sova hos henne ikväll , wiie !
skriver antagligen när jag har kommit hem till henne..
puss så länge / Malin

tralallaaaiis

godmorgon folket !. Gick och la mig vid kanske halv 1 igår , var skit trött och seg. och vaknade typ tio haha tidigt iknow !
Idag ska jag vara med mitt lilla lyckopiller johanna sahlen vi ska dra in till the voice ikväll och jag tror jag ska sova hos henne om det går hihi.. men nu ska jag äta frullebulle men vi hörs !
pusshej / M

9 år tillsammans , du betyder allt för mig !


mot farsta

Ingen bra bild men men..

Grå kofta, Erikas
Tubtröja från Portugal
Vita shorts (syns ej) från veromoda
Nu ska jag till farsta och sedan stan,
Pussaaaar / A

jag tänker inte för mig.

Johanna, Allt jag gör.. usch, förlåt. När du skickade de där smset så tänkte jag, "vafan håller jag på med?" Och du har jävligt rätt, att jag behandlar dig som luft och att jag har skitit i dig. Jag är en sån som inte tänker för mig, och säger/gör massa skit och så ångrar jag det. Det har verkligen inte vart meningen att det skulle bli så, för jag skulle aldrig vilja behandla dig sådär som du känner. För om du känner absolut såhär så ska jag ändra mig, för att förlora dig går det inte.
Systrar för alltid? Självklart, jag älskar dig Sahlenskan

Fridayyy

Shululul folket! Nu är mandish igång igen, typ... Nej men har verkligen inte pallat att skriva i denna blogg, har haft så mycket annat för mig, men nu ska jag försöka blogga så mycket, om ni vill det så? ;) Yaya,
dom senaste dagarna har jag spenderats vid kungsan med mycket trevligt folk. Igår drog jag dit med alla tjejor.
(Felicia & Vickan, har verkligen saknat er!) & sen träffade vi Louise och min kära vän Matilda, det va rätt tråkigt väder så det blev lite sura miner och vi ville dra hem.. men men.
Nu har jag äntligen klarat två prov på datan och har yttligare två till sen då jävlar, ska jag ta mitt fucking prov! Visst låter det najs? Jorå.... och nu ska jag börja fixa mig lite smått och väcka apan Johanna som sover alltid borta hela dagarna, nästan. Heheheh, sen drar vi mot farsta eller stan, jag vill till både och.. så vi får.


Pussar / amanda


linn falk and malin falk !

Nu sitter jag här med min kusin Linn , vi har nyss gjort en pizza hahah vi är helt klart bäst !! Idag har vi inte gjort så mycket vi har bara tagit det lugnt eller vi var hos mormor och morfar och käkade lite lunch * MumsMums* !
Ikväll ska vi nog chilla framför någon bra film och äta lite gott.
Åker hem till stockholm imorgon oxå , har haft det suuper najs här !
pusshej / M
några bilder på mig och min kusin linn !






älskar dig baby !



'


tralalalallala

Ville bara säga att Robin är fucking min!
Jag älskar dig
/ A


im back bitches !

hejhopp.. jag tror jag ska börja blogga igen men börjar när jag kommer hem för är nere hos mina älskade kusiner nu !
så när jag kommer hem så börjar jag bra va?
aja det var det jag ville säga höhö..
pusshej / Mallan

/ Amanda

Hello, i'm back? Njae.... vet inte riktigt, har ingen lust att blogga mer finns så mycket annat att göra och så tyvärr börjar skolan om 9 dagar.. herrejisus så nu får man ta vara på dom sista dagarna på sommarlovet!
 Igår va det en trevlig kväll med massvis med folk sen slaggade jag & Johanna hos Erika.
Nu idag har jag mest tagit det lugnt.. har skit ont i halsen, jag börjar bli sjuk.. inte bra! Men imorgon blir det kanske ung 08 på dagen, äh få se.
Yaya, vad tycker ni, ska vi fortsätta eller ikke ? Inte roligt att blogga när ingen komenterar heller!

Jag, Johanna & Erika.. love ya!

Linnea & Moa.... saknaden är stor!

bloggpaus !

godmorgon.. jag tror jag oxå ska ta en liten bloggpaus eller så bloggar jag när jag känner för det för just nu så orkar jag inte blogga nånting , har så mycket annat för mig !
men jag bloggar när jag orkar..
ha det så bra så länge så är amanda & jag tillbaka om ett tag !
puss på er / Malin

älskar dig bebe , du är mitt lilla lyckopiller !

liten bloggpaus?

Dålig upptadering i know men orkar seriöst inte blogga mer... eller har inte direkt lusten, nu är det inte så att jag kommer sluta blogga, kommer nog börja blogga om några dagar.. har så mycket annat för mig just nu! Hoppas Malin har lusten, så inte vi tappar så mycket besökare? Hare så bra så länge.
Mååååånga pussar /Amanda


trött,seg men en lyckad kryssning !

Kom hem för någa timmar sen men orkade inte skriva då.. Men jag och johanna hade det skit kul iallafall , hände en massa saker ! hahahah!! en väldigt lyckad kryssing..
ska snart gå och lägga mig för jag har typ bara sovit 2 timmar inatt så är skit trött och seg..
skriver imorgon !
biler från kryssningen kommer imorgon eller på söndag..
pusshej / malin

love you !

bio ikväll - bruno


Bruno filmen verkar skit rolig, och alla som har sätt den har sagt det och jag litar väl på dom, hehe, och med sällskap blir det Johanna, André & Robin. Sen sover Robin hos mig, pöss / amanda

hejdå alla bajskorvar !

nu drar jag och johanna blinke på kryssning till åbo eller hur det stavas :) , vi kommer hem imorgon !
hare så bra , jag och johanna kommer ha det så jävla bääääääääääääääst !!!!
puss / M&J

till huddinge c


Godmorgon! Nu har jag lite bråttom ska följa med Johanna till ungsdomsmottagningen i huddinge, sen ska jag vi äta dära och åka till farsta sen efter, hörs sen när jag kommer hem! Nu ska jag fixa mig klart och ta 742:an, yeeey. PUSS!
A

M

Godmorgon på er.. Vaknade klockan 10 idag av att våran data stog och lät ,  lite ovanligt att gå upp 10 men jag måste ändå fixa lite saker innan jag drar till johanna . jag ska ducsha , sminka mig , platta håret , packa till kryssningen och välja vad jag ska ha på mig idag !
nu ska jag hoppa in i ducshen så jag blir super fräch ( stavning) .
pusshej / M

hemma !!!!!!!!!!!!

halloj.. Nu är jag hemma i nynäshamn igen , har varit i värmlan i typ 4 dagar.. Vi har inte gjort något specielt utan mest tagit det lugtn och badat och solat lite osv.. Är så sjukt trött har lixom suttit i en bil i 6 timmar så är helt slut i kroppen , vill bara gå och sova i min säng !
Imorgon drar jag ju på kryssning med Johanna blinke , kommer bli suuuuuper kul förfan !
kommer hem nångång på fredag. sen i helgen ska jag vara med min älskling johanna sahlen , saknar dig babe !!
jaja nu ska jag kolla ruuunt lite sen kolla på tv och tror jag ska göra lite te oxå..
puss på er / malin

jag & min söta syster johanna blinke !

normal konservation med jojjo...

Jag försöker plugga till moppe provet men så snackade jag lite med johanna,
hahahhaha!



HAHAHAHHAAH Johanna kan också ha dåliga dagar ibland...
Hahahahahah
hahahahhaah,
Okej nu ska jag sluta / Amanda

amanda is back!

Äntligen hemma, rätt skönt faktiskt att komma hem nu.... men det har vart sjuuukt kul med mina brudar! Bara massa chill dära och snacka massa skit, härligt! Cyklar runt hela jävla muskö, åkt ring, solat, badat & käkat massa godis, blir inte bättre! Mohooh.. vi va inte dära så länge skulle vara roligt att vara där längre men imorgon ska jag följa med Johanna till ungdomsmottagningen och  Johanna b skulle på kryssning så det va ändå bra att komma hem nu. & det är inte långt kvar till skolan, shaaajjt. Jag saknar faktiskt skolan lite och då menar jag inte plugget utan klassen osv... men usch allt annat kan ta sig. Aja nu ska man bara njuta av dom sista veckorna och göra massa kul, najsiiii.

Ikväll ska jag ta det lugnt, är helt slut i mina ben... och hela min röv är helt förstörd, hahahaha.
Här är lite bilder och det är typ 1 tredjedel av bilderna ni får se, hähä. PUSS! / Amanda













Härliga bilder va ? Ni får inte se mer ;)

muskö here we come!


I´m readyyy

Tjillevippen! Mjo ikväll gjorde jag ingenting speciellt, gick en promenad med Jenna och man får släpa den där hundjäveln, så jävla lat haha. Sen har jag packat osv.... och nu har jag packat klart! Yeeah. & Imorgon drar vi och det ska bli sköönt att komma bort från trånkan ett tag, har vart här i hundra år nu känns det som, och så kommer jag får spendera med två av mina närmaste polare så det blir grymtnajs! Ni når bara mig på luren och ingen bloggning som jag sa, men kommer blogga mycket när jag kommer hem, det lovar jag er ;)


Har bara denna väska med mig men jag får gott om plats tar inte med mig så mycket för jag vet hur det blir när jag tar med mig as mycket, använder inte ens hälften av det, haha. HARE NAJS!
Massa pussar å kramar / amandaaaa

svartsjuka grrr...

Juste folket imorgon drar jag & Johanna blinke till Matildas land på muskö i typ tre dagar, kommer hem på onsdag. & vi kommer ha det bäst dära MohahHAHAHHAhhaha.
Så det blir igen bloggning för både mig & Malin, så ni får stå ut liteee!
 Gammal bild och ni är ändå jättesöta hiihih, älskar er! 12 år nu tillsammans vafan!


Jag måste också bara tillägga en liten skit sak, en liten tjej på 15 bast som heter AAAAaaaaaa.. skriver om mig i hennes blogg att jag ska växa upp för att jag & robin är tillsammans, huh? HAHAHH ska jag skratta eller gråta? Tror både och HAHAHAHAHHAHA.
Här luktar det svartsjuka lilla gömmaaannnNNN.
Aja jag älskar dig Robin.
Nu har jag garvat i en timme hahahahah!
Puss på dig / Amanda


Jag kopierar en lista för jag är bääst

SKOLA:
Är du duktig i skolan? Mja försöker *heh*
Har du bra betyg? Sådär
Har du fått göra om ett prov någon gång? Har väl alla?
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Ja :)
Sköter du dig i skolan? Aa
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Ja000
Haft mobilen på lektionstid? Alltid hehe
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Neä

FAMILJ:

Hur många är ni i din familj? 5

Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar?
Trivs hemma? Aarå
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? Inte rymmt haha
Har skrikit och slagit din mamma? Inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistone?
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? Aa

Du älskar din familj oavsett vad som händer? Jepps

VÄNNER:
Du har vänner?
Nej *buhuhh*
Du brukar vara med? Mina närmaste
Vem/vilka var du med sist? Johanna & Matilda
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Såklart
Är det okej att ha killkompisar? Ja såklart
Har du pussat någon av dina kompisar? Jarå alltid pusskalas

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Yäää
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? Nej

FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? Typ
Putar med läpparna på foton ? När jag driver
Använder foundation på läpparna? Haha jo.....
Super dej packad varje helg? Nej
Du har kysst en tjej? Mm
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? Nej
Ditt hår e knallblont? Nej verkligen inte

ALKOHOL:
Har druckit alkohol? Ja
När drack du alkohol senast? Igår
Vem bjöd dig på alkohol? Alla polare
Vad var det för sorts alkohol? Cider & öl
Brukar du dricka alkohol? Nej det brukar jag inte

Har du druckit öl? Ja
Tycker du om öl? Ja ha-ha
Har du varit full? Men ja

KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? Inge

Är det okej att vara kriminell? Nej
Vill du bli kriminell? Nej
Har du suttit i fängelset? Nej
Vill du hamna i fängelset? Men neeeej


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Aa
När grät du senast? Minns inte
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Typ
Du har skadat någon med flit? Haha jarå
Pussar / Amanda


bilderrrrr

Blev otroligt dåliga bilder, men lägger upp dom iallafall... juste! Jag Matilda & Johanna skulle ta självutlösare så ramlar kamera i marken... och gissa? Den dog, typ. Usch det va mitt fel, typ. Jag är så j*vla osmart.


Jag va tvungen att ta bort matilda fejs... men man ser ju att hon har ganska rolig, eller ? haha




Mhmhm?

lördagskvällen

HEJ FOLKET! Oj oj, det går verkligen bra för mig att skriva, tummen upp för den! Inte... nej men har haft sjuuukt kul iallafall, så du behöver ni inte vara oroliga!
Haha men igår drog jag till Johanna Blinke vid 7 tiden så käkade vi middag och fixade oss och sen senare tog vi bussen till stortorpshallen, vi skulle nämligen till Robin och där va även Felix & Arvid, trevligt. Vi chillade lite och senare kom matilda och alla andra, Georg, Lincan, Roy, Zack, Jesper & någon till mer? Haha aja, vi hade rätt kul. Lincan tog över dansgolvet haha, sen blev det väl lite mycket men roligt sällskap var det. Sen senare skutsade dom hem oss med mopparna, gölligt och vi träffade Patrik och någon annan också? Han hade med sin lilla hund, gud så söt den va, mohaha och sen drog vi hemåt och slaggade, fast jag sov inte så bra.. sovit typ 5 timmar? Inte bra Amanda, så därför blir det ingenting ikväll! Tänkte träffa Matilda & Johanna men så blir det inte!
Nu ska jag ta en promenad med Jenna eller något liknade, laddar upp lite bilder, och bilderna blev sämst för min kamera hade nästan inga batterier så jag får skylla på det, heheheh. Nej usch måste köpa en ny kamera,
/ A

sista på 4 dagar !

heeeeeej.. har inte skrivit ett skit på hela dagen men jag har varit och sett på folkrace hela dagen men min pappa , faster och hennes man har varit där i 9 TIMMAR fan !!!! så är skiiit trött , vaknade nyss haha har sovit i 2 timmar , woopsie !
Men nu är jag vaken och tänkte skriva att jag lever och inte har gått och dött höhö..
imorgon blir det folkrace igen men ska inte vara där så länge för sen drar ju jag ,pappsen och bror min till värmland ! , skit skönt att komma iväg några dagar och bara ta det lugnt och sånt..
JUST DET JAG OCH MIN KÄRA SYSTER JOHANNA BLINKE SKA DRA PÅ KRYSSNING PÅ TORSDAG , AHAHAH FYFAN VAD NAJSIGT VI KOMMER HA DET !!!!!!! VI KOMMER HA DET SÅ JÄVLA BÄST !
jaja nog med det ska kolla lite på playahead och facebook lite sen dra upp och kolla på lite tv sen dra mig mot sägen och slagga!
hinner inte skiriva imorgon så det här blir mitt sista inlägg på typ 4 dagar , buhuhu :/ amanda får ta över nu !
blogga som fan nu pandan !
puss på er alla vi ses snart ! / Eran älskade Malin









några bilder på mig & bästavän , du betyder allt !

outfit

Nu va jag ute med en promenad med Jenna & nu ska jag bara platta mitt fula hår så sticker jag till Johanna, bussen går kvart i från trångsund centrum. Kommer inte blogga något ikväll, men det klarar ni. pussar! / A


halv 5 snart!

Hello! Nu sitter jag och dunkar radiomusik på 107, 5 och planerar min lördagskväll, den ska iallafall spenderas med Johanna & kanske Matilda? Aja vi får se... idag har jag gjort ett moppeprov test på internet, det gick si och sådär har tre kvar nu, men men.. jag har gått om tid! Nu måste jag fixa lite grejer & så, skriver senare! Pussen / Amanda

just nu

Hejhallå jag har inte skrivit något ikväll men jag har vart med min Robin ikväll så ja! Han drog vid halv 12, felix kom och hämta upp han, nu sitter jag här och tänker göra lite oboy, H3h3h3h. Imorgon ska jag nog ta det lugnt, malin får hem en kompis från USA så jag ska nog stanna hemma osv... sen på kvällen får vi se! Det blir nånting med Johanna i think. Nu oboy. PUSS! / A


Haha, sexy mama... nej men kom hem din åsna, saknar dig!!!

RSS 2.0